Samir Boureghda

Psycholoog en psychotherapeut (i.o.) 

Over mezelf

Mijn naam is Samir Boureghda. In 2010 studeerde ik af als psycholoog aan de Universiteit van Maastricht. Hierna heb ik jaren in de forensische psychiatrie gewerkt met personen die veel zorg en vertrouwen nodig hadden. Momenteel werk ik nog steeds in deze sector en volg ik een opleiding ‘Permanente Vorming Gedragstherapie’ aan de Universiteit van Gent. 

Waarvoor kunt u bij mij terecht

Contactgegevens

+  0486 33 69 73

Iedereen komt wel eens iets tegen in het leven waarbij je het gevoel hebt dat je er alleen niet meer uitgeraakt. Samen brengen we dit in kaart,  en stap voor stap zoeken we naar een voor jou zo passend mogelijke manier om er uit te raken. 

Dankzij de jaren in de forensische zorg heb ik geleerd dat niets taboe hoeft te zijn. Hierbij vind ik het belangrijk om een veilige omgeving te creëren waar er samen gewerkt kan worden. 

 

Volwassenen met onder meer de volgende klachten kunnen bij mij terecht:

 

Stress- en burn-out klachten

Fobieën

Verslaving

Angst

Rouw- en verlieswerking

Persoonlijkheidsstoornissen

Dwangstoornissen

 

Vind je jezelf niet terug in de bovenstaande klachten kun je toch gerust met mij contact opnemen. Zo kunnen we samen kijken of ik je de passende zorg kan bieden. Zo niet zal ik met jou op zoek gaan naar iemand die dit wel kan. 

Tarieven

Tarief is 55 euro / uur voor individuele therapie 

© 2017 PLUS. Medisch en meer

Kasteelstraat 11, 9170 Sint-Gillis-Waas

  • White Facebook Icon