Linde Van Himme

Diëtiste

Contactgegevens

+  0476/01.75.31

linde.vanhimme@gmail.com

Over mezelf

Ik ben Linde en ben afgestudeerd als diëtiste aan HoGent.

Ik werk deeltijds als diëtiste in het UZ Gent en ben vanaf 1 oktober werkzaam als zelfstandig diëtiste. Ik ben graag bezig met lekkere en gezonde voeding maar natuurlijk geniet ik ook af en toe eens van iets minder gezond, maar bij alles is er nood aan balans. Dit is niet altijd makkelijk en hierin wil ik u graag helpen en coachen.

Werkwijze

Ik vind het erg belangrijk om een persoon op zich te zien. Iedereen is anders en heeft andere noden en voorkeuren. Er wordt aandacht geschonken aan uw klachten en verwachtingen. Daarom zal er nooit sprake van een standaarddieet maar wordt er een individueel plan opgezet.

Tijdens een eerste consultatie leer ik jou en je voedingsgewoonten beter kennen. Alsook wordt je lichaam, indien gewenst, opgemeten en achteraf geanalyseerd. We bespreken je eventuele dieetgeschiedenis, voedingspatroon, beweging, klachten, verwachtingen, … Aan de hand van al deze informatie wordt een plan opgesteld gebaseerd op je huidige eetgewoonten en voorkeuren. De eerste adviezen worden besproken en omgezet tot tijdsgebonden en duidelijke doelstellingen waar we samen naar toe gaan werken.

In het tweede en derde consult worden er meer adviezen gevormd en de vooruitgang besproken. De valkuilen worden uitgelicht en er wordt samen op zoek gegaan naar oplossingen. Eventuele bijkomende vragen worden beantwoord en u wordt verder gecoacht. 

De frequentie van de bijkomende consulten beslist uzelf. Ze zijn vaak belangrijk binnen het behalen en/of behouden van de besproken doelstellingen.

Waarvoor kunt u bij mij terecht

*Gezonde en evenwichtige voeding

*Vermagering

*Ondervoeding en ondergewicht

*Hart- en vaatziekten zoals hoge cholesterol en hoge   bloeddruk

*Gastro-intestinale klachten zoals prikkelbare darmsyndroom

*Diabetes type 2

*Allergieën en voedingsintoleranties

*Vegetarisme en veganisme

*Voeding tijdens de zwangerschap

© 2017 PLUS. Medisch en meer

Kasteelstraat 11, 9170 Sint-Gillis-Waas

  • White Facebook Icon